Har du spørgsmål? Ring på 28 11 80 45 Kontakt os Læs mere om os

Renovering af hus efter dine ønsker og behov

Renovering af hus i Esbjerg og omegn

Drømmer du om at foretage en renovering af dit hus, så står vi hos Enoch Tømrer & Snedker ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder flere forskellige former for renovering af hus, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi befinder os typisk i områderne omkring Esbjerg, Varde og Ribe, men kommer også gerne uden for disse områder.

Renovering af hus er en god investering

​Får du renoveret dit hus indvendigt eller udvendigt, kan det mindske din varmeregning betydeligt. Især hvis der er tale om et gammelt hus, som efterisoleres, får udskiftet vinduer eller lavet en tagudskiftning. Så vil det i den grad kunne mærkes på dine udgifter til varme.

Derfor kan det altså godt betale sig at få foretaget en renovering af hus, hvilket desuden også er godt for miljøet, da metoderne i dag er mere miljøvenlige end tidligere.

Skal der laves murerarbejde i forbindelse med renoveringen, så står vores murer fra vores nye murerafdeling i Esbjerg altid klar til at indfri dine ønsker.

Besøg vores murerafdeling

​Hvad koster det at renovere et hus?

Vi er et firma med stor erfaring på området, hvorfor vi kan løse diverse opgaver.

Hvad enten du drømmer om en ombygning af hus eller mangler hjælp til at renovere hus, gør vi det med glæde for dig. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

​Hos os er du desuden garanteret høj kvalitet, men til en skarp pris. Den nøjagtige pris på en renovering af hus afhænger af renoveringens omfang samt valget af materialer. Dog giver vi altid et godt tilbud på vores ydelser.

​Skal der renoveres? Kontakt os for tilbud

Lyder dette som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe nye, såvel som tidligere kunder med diverse former for renovering af hus.

​Ring til os på telefon 28 11 80 45, eller skriv til e-mail mikkel@enoch-ts.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt med et GRATIS tilbud.

Firmainfo

​Enoch Tømrer & Snedker ApS
CVR: 38471562

Adresse

Nørrebrogade 108, 1 tv,
​6700 Esbjerg

Kontakt

Telefon: 28 11 80 45
​E-mail: mikkel@enoch-ts.dk

Facebook

Følg og like os på
Facebook