Har du spørgsmål? Ring på 28 11 80 45 Kontakt os Læs mere om os

​Træterrasse efter dine ønsker og behov

Få en ny flot terrasse i træ

Er du på udkig efter en kompetent tømrer, der kan hjælpe dig med at bygge en ny træterrasse? Så kan du med fordel læse med videre.

​Her på siden finder du Enoch Tømrer & Snedker ApS, der altid står klar til at hjælpe med alt inden for træterrasser. Vi holder til i Esbjerg, hvorfor vi ofte kommer i og omkring Varde og Ribe. Vi kører dog også gerne uden for disse byer.

​Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for bygning, renovering og reparation af terrasser. Vi er behjælpelige med både store og små opgaver. Hos os kan du også søge inspiration eller rådgivning, så du kan få den træterrasse, som du går og drømmer om.​

​Hvad koster en træterrasse?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en træterrasse koster, da det afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, om den skal være hævet fra din have, om den skal have overdækning, samt hvilken konstruktion der er tale om.

Her er det vigtigt, at du får lavet en terrasse, som passer til resten af husets stil, hvilket vi er kompetente til at hjælpe med.

​Når du samarbejder med os, vil du altid være garanteret tømrerarbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er desuden ikke blege for at give et godt tilbud på din opgave, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

​Vi kommer naturligvis altid til tiden og overholder budgettet. Når projektet er færdigt, rydder vi selvfølgelig altid op efter os selv.

​Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af træterrasse hos dig, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.​

Du kan ringe på telefon 28 11 80 45 eller skrive en mail til mikkel@enoch-ts.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt med et GRATIS tilbud.

Firmainfo

​Enoch Tømrer & Snedker ApS
CVR: 38471562

Adresse

Nørrebrogade 108, 1 tv,
​6700 Esbjerg

Kontakt

Telefon: 28 11 80 45
​E-mail: mikkel@enoch-ts.dk

Facebook

Følg og like os på
Facebook