Har du spørgsmål? Ring på 28 11 80 45 Kontakt os Læs mere om os

Udskiftning af vinduer og døre til private og erhverv

Udskiftning af vinduer i Esbjerg og omegn

Trænger dit hjem eller din arbejdsplads til en udskiftning af vinduer og døre, så er du kommet til det rette sted. Hos Enoch Tømrer & Snedker ApS er vi specialister i at udskifte forskellige slags døre og vinduer.

Vi udfører udskiftning af vinduer i Esbjerg, Varde Ribe og omegn, men befinder du dig ikke i en af disse byer, er du stadig velkommen til at kontakte os.

​Vi sørger for, at dine nye vinduer og døre passer til dit hjem, så de harmonerer med ejendommens nuværende stil og udtryk. Vi sætter naturligvis dine ønsker i første række og kan levere og montere de vinduer, du ønsker. Har du brug for rådgivning og vejledning, tilbyder vi selvfølgelig også det.

Skal der monteres nye vinduer i forbindelse med en større renovering, så kan vi stå for totalentreprisen i forbindelse med renovering af huset, hvor vi blandt andet udfører udskiftning af vinduer, tilbygning, tagudskiftning eller murerarbejde.

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på vinduets mærke samt hvor mange vinduer, der skal udskiftes. Dog får du altid en god pris hos os, og vi laver altid særlige tilbud til den enkelte kunde.

Som tømrer og snedker tilbyder vi flere forskellige løsninger. Vores store erfaring gør os kompetente på mange forskellige områder.

​Vores typiske arbejdsopgaver er:

  • Glarmesterarbejde
  • Udskiftning af vinduer
  • Montering af dør og vinduer
  • Reparationer af vinduer og døre
  • Rådgivning og vejledning

​Ring til os for at aftale nærmere

Ønsker du at få en mere nøjagtig pris på, hvad det vil koste for dig at få foretaget en udskiftning af vinduer, kan du kontakte os med det samme.

​Ring på telefon 28 11 80 45, eller skriv til mikkel@enoch-ts.dk, så vender vi tilbage for at aftale en tid, der passer dig.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt med et GRATIS tilbud.

Firmainfo

​Enoch Tømrer & Snedker ApS
CVR: 38471562

Adresse

Nørrebrogade 108, 1 tv,
​6700 Esbjerg

Kontakt

Telefon: 28 11 80 45
​E-mail: mikkel@enoch-ts.dk

Facebook

Følg og like os på
Facebook