Tagudskiftning og tagrenovering tilbydes

Mangler der tagsten hist og her på dit tag, eller er det grønt og slidt af alger? Så kan vi med en tagrenovering eller tagudskiftning, hjælpe dig mod et pænere tag. 

Her hos Enoch Tømrer & Snedker ApS tilbyder vi forskellige former for renovering og udskiftning af tag for både private og erhverv. Vi står til rådighed for kunder i områderne omkring Esbjerg, Varde og Ribe.

Undgå skader med en tagrenovering

Det er vigtigt, at du vedligeholder dit tag, og kontrollerer det for utætheder og skader. Sørger du ikke for at vedligeholde dit tag, kan det medføre svamp og fugtskader, som kan trænge ind i dit hjem eller ind på din arbejdsplads. 

Heldigvis er der hjælp at hente. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe med netop den tagrenovering, der er nødvendig for dig og dit tag.

Hvad koster et nyt tag?

Den eksakte pris på en tagudskiftning afhænger naturligvis af, hvilken opgave du skal have løst, så hvis du tænker: ”Hvad koster et eternittag?” eller ”hvad koster et nyt tegltag?”, bedes du kontakte os. Dog garanterer vi altid høj kvalitet og konkurrencedygtige priser uanset projekttype, så det i sidste ende bliver en så billig løsning for dig som kunde, som opgaven nu engang tillader.​

Vores brede kompetencer og professionalisme stammer fra de mange forskellige opgaver, vi har løst i tidens løb. Vi leverer derfor altid gode løsninger efter dine behov. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Renovering af tag
  • Lægning af nyt tag
  • Tagreparation
  • Tagudskiftning
  • Andet tagarbejde.

Vi hjælper desuden gerne med rådgivning og vejledning til, hvilken løsning der er bedst til dig, samt hvordan du kan vedligeholde dit tag fremadrettet.

Få et uforpligtende tilbud på tagudskiftning

Hos os står vi altid klar til at velkomne nye kunder, som er på udkig efter et kompetent firma til at udføre professionelle løsninger til den rigtige pris.

Ønsker du et gratis tilbud eller mere information om tagudskiftning og tagrenovering på din ejendom eller dit firma, så ring til os på telefon 28 11 80 45 eller skriv til vores mail mikkel@enoch-ts.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du brug for et uforpligtende tilbud til dit næste byggeprojekt?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt med et gratis tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Enoch Tømrer & Snedker ApS

Nørrebrogade 108, 1 tv
​ 6700 Esbjerg

Tlf.: 28 11 80 45

E-mail: mikkel@enoch-ts.dk

CVR: 38471562

Enoch Tømrer & Snedker ApS

Nørrebrogade 108, 1 tv,

 6700 Esbjerg