Udskiftning af vinduer og døre til private og erhverv

Trænger dit hjem eller din arbejdsplads til en udskiftning af vinduer og døre, så er du kommet til det rette sted. Hos Enoch Tømrer & Snedker ApS er vi specialister i at udskifte forskellige slags døre og vinduer. Vi befinder os typisk i områderne i og omkring Esbjerg, Varde og Ribe, men befinder du dig ikke i en af disse byer, er du stadig velkommen til at kontakte os.

Vi sørger for, at dine nye vinduer og døre passer til dit hjem, så de harmonerer med ejendommens nuværende stil og udtryk. Vi sætter naturligvis dine ønsker i første række og kan levere og montere de vinduer, du ønsker. Har du brug for rådgivning og vejledning, tilbyder vi selvfølgelig også det.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på vinduets mærke samt hvor mange vinduer, der skal udskiftes. Dog får du altid en god pris hos os, og vi laver altid særlige tilbud til den enkelte kunde.

Som tømrer og snedker tilbyder vi flere forskellige løsninger. Vores store erfaring gør os kompetente på mange forskellige områder.

Vores typiske arbejdsopgaver er:

  • Glarmesterarbejde
  • Udskiftning af vinduer
  • Montering af dør og vinduer
  • Reparationer af vinduer og døre
  • Rådgivning og vejledning

Ring til os for at aftale nærmere

Ønsker du at få en mere nøjagtig pris på, hvad det vil koste for dig at få foretaget en udskiftning af vinduer, kan du kontakte os med det samme.

Ring på telefon 28 11 80 45, eller skriv til mikkel@enoch-ts.dk, så vender vi tilbage for at aftale en tid, der passer dig.

Har du brug for et uforpligtende tilbud til dit næste byggeprojekt?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt med et gratis tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Enoch Tømrer & Snedker ApS

Nørrebrogade 108, 1 tv
​ 6700 Esbjerg

Tlf.: 28 11 80 45

E-mail: mikkel@enoch-ts.dk

CVR: 38471562

Enoch Tømrer & Snedker ApS

Nørrebrogade 108, 1 tv,

 6700 Esbjerg