Har du spørgsmål? Ring på 28 11 80 45 Kontakt os Læs mere om os

​Tilbygning udført af kompetent firma

Vi laver alle former for tilbygning

​Drømmer du om mere plads i dit hjem, men har du ikke lyst til at flytte? Så er en tilbygning den ideelle løsning for dig. Her hos Enoch Tømrer & Snedker ApS står vi klar med professionel hjælp i forbindelse med tilbygning til hus. Vi befinder os mest i og omkring Esbjerg, Varde og Ribe, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

​Som professionel tømrer og snedker kan vi hjælpe med mange former for ombygninger, tilbygninger, udskiftning af vinduer, tagudskiftning eller anden form for renovering af hus. Uanset om der er tale om en udestue til dit sommerhus, en garage eller en entre, står vi klar med kompetent hjælp. Vi står til rådighed ved både store og små projekter, og vi garanterer høj kvalitet og holdbare løsninger hver gang.

​Hvad koster en tilbygning til et hus?

Den nøjagtige pris på en tilbygning til et hus afhænger af flere forskellige ting. Prisen kommer blandt andet an på opgavens omfang, samt hvilken type tilbygning der er tale om.

Vi hjælper uanset om der er tale om en ekstra stue eller et redskabsskur. Vi ønsker at være en billig tømrer, og derfor finder du altid konkurrencedygtige og attraktive priser her hos os.

​Når vi foretager en tilbygning, sørger vi altid for at skabe en god dialog med kunden. På den måde er vi sikre på, at du får dén løsning, du drømmer om, så du kan blive tilfreds med resultatet. Derudover hjælper vi gerne med rådgivning og inspiration mod den bedste løsning for dig.

​Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Kunne du tænke dig at modtage et godt og uforpligtende tilbud, eller ønsker du flere informationer, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

​Vi kan kontaktes på telefon 28 11 80 45 eller på mail mikkel@enoch-ts.dk, og så vender vi tilbage snarest muligt.​

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt med et GRATIS tilbud.

Firmainfo

​Enoch Tømrer & Snedker ApS
CVR: 38471562

Adresse

Nørrebrogade 108, 1 tv,
​6700 Esbjerg

Kontakt

Telefon: 28 11 80 45
​E-mail: mikkel@enoch-ts.dk

Facebook

Følg og like os på
Facebook